Til forsiden
- - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - -
  - - Skriftlig kommunikation
Tekstforfatter og oversætter
- Andre kurser
Kan sammensættes efter behov
- Generel information
Lise Norup Marketing
-  
- - - - - - - - - - -

 

- -
Kursus i skriftlig kommunikation
- ”Skriv så du bliver læst og forstået”
 

Ram plet! Spar tid! Bliv bevidst…
… om sproget, så du bruger det på en måde, så din tekst bliver interessant at læse for din modtager. Bliver du forstået, er der større chance for, at du opnår det, du vil.

Mange både små og store virksomheder har medarbejdere, som oplever en stadig større frustration over ikke at beherske det danske sprog skriftligt. At det er en tung pligt at skulle formulere de skriftlige opgaver. Hvordan kommer man i gang? Hvordan disponerer man sin tekst? Hvordan er det nu med tegnsætning? Hvordan finder man alle fejl under korrekturlæsningen? Efterhånden er mange blevet deres egen sekretær. Det stiller større krav til den enkelte!

Lad os tage en snak om, hvordan mit kursus imødekommer det stigende behov for en opdatering af sproget og for effektive værktøjer til at bruge sproget som ”manipulator” – på den gode måde.Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til alle, der formulerer sig skriftligt – og som gerne vil blive bedre til det!

Vi sætter fokus på jeres individuelle behov.
På en underholdende måde gennemgår jeg de klassiske faldgruber i det danske sprog, og i samarbejde med jer skræddersyr vi præcis det indhold i kurset, som I har brug for. Vi lægger vægt på netop jeres behov, og da der er tale om målrettede, interne kurser, kan vi sammen lave skabeloner for opsætning og disposition af specifikke skriftlige opgaver i jeres virksomhed.

I vælger selv
Ud over den generelle del af kurset, kan I vælge tillægsmoduler som fx:

· ”Det gode brev”, salgsbreve, rykkerskrivelser
· takt og tone i e-mails
· Internettekster der virker
· Tekster der sælger

Få styr på kommaerne på kun tre timer
· rapporter, brochurer, artikler, pressemeddelelser
· notat- og referatteknik
· direct mail
· præsentationsteknik

Med kurset i Skriftlig Kommunikation slipper I for unødig spildtid. I får en masse gode råd og effektive hjælpeværktøjer, så den skriftlige del af arbejdet bliver væsentligt lettere. I vil se omgående resultater, som kan måles på bundlinjen.

I god tid inden kursusdatoen – som I selv vælger – holder jeg briefingmøder med den kursusansvarlige i virksomheden. På kurset tager vi afsæt i jeres egne eksempler, så undervisningen bliver aktuel og nærværende for deltagerne, og alle får noget konkret med sig hjem. (Maks. 12 deltagere pr. kursus).

Der bliver rig lejlighed til diskussion og øvelser. Gruppearbejde derimod indbygger vi kun, hvis I udtrykkeligt ønsker det. 
 
 
-
Klik og læs:
  Evalueringer